Borrel arrangement € 15,00 p.p.
Tijdens uw vaartocht door de Groninger grachten kunt u met ons borrelarrangement genieten van een drankje en een hapje. U wordt ontvangen met een glas bubbels alvorens de boot vertrekt en tijdens uw cruise kunt u zelf uw biertje tappen of een wijntje inschenken.

Met dit arrangement heeft u onbeperkt bier, fris en wijn, borrelnootjes en verschillende soorten brood met tapenades.

Voor de kleine drinkers is er borralarrangement waarbij u een welkomstdrankje ontvangt bij de opstap en tijdens de cruise keuze heeft uit drie glazen fris of wijn of twee flesjes bier p.p. De kosten voor dit arrangement bedragen € 9,50 p.p.

Tapas arrangement € 15,00 p.p.
Met ons tapas arrangement krijgt u het mediterrane gevoel op de Groningse wateren.

Tijdens uw tocht door de grachten geniet u van uiteenlopende Spaanse lekkernijen zoals;
albongidas,
chorizo worstjes,
champignons in aioli
en vele andere lekkere hapjes.

Lunch arrangement € 14,50 p.p.
Met ‘t stoet ’t woater op; lekkere croissants, een gerijpte oude kaas of een glas verse jus ‘d orange behoren tot de mogelijkheden van een lunch op het Groninger diep. U kunt zelf uw lunch of brunch samenstellen uit de diverse mogelijkheden. U wordt ontvangen met een glaasje prosecco voor een sprankelend ontvangst.

Het lunch/brunch arrangement bestaat uit verschillende soorten beleg en luxe broodjes, die u tijdens de tocht zelf gaat klaarmaken. De lunch wordt verzorgd met een glas jus ‘d orange of melk p.p.

BBQ arrangement € 15,00 p.p.
Op het achterdek van onze borrelboot treft u een riante barbecue waar u al varend met uw gezelschap kunt genieten van het grillen en roosteren van heerlijke vlees- of visgerechten. Barbecueën op de Groningse grachten is een belevenis die u zeker eens moet ervaren.

Het barbecue arrangement is inclusief 5 verschillende soorten vlees per persoon, diverse salades, brood met kruidenboter en verschillende sauzen.

High-Tea arrangement € 14,50 p.p.
De oorsprong van de High Tea begon rond 1840, de 7e hertogin van Bedfort kreeg tegen het einde van de middag trek en kon niet wachten tot aan de avondmaaltijd. Speciaal voor haar werd er een lichte maaltijd bereidt geserveerd met een kop thee en de High-tea was een feit.

Al varend tussen de kademuren geniet u tijdens dit arrangement van verschillende kleine luxe sandwiches, chocolade bonbons, zoete broodjes en verschillende soorten thee.

Wijnproeverij prijs op aanvraag
Al varend over de Aa’s en de singels kunt u genieten van verschillende kwaliteits wijnen. Een ervaren sommelier vertelt u over de herkomst van een druivensoort, de specifieke smaken en karakters van bijzondere wijnen en waarbij u deze het beste kunt drinken. Na een gezellige vaart bent u straks een ervaren huissommelier.

Met dit arrangement proeft u een zestal bijzondere wijnen. Na de proeverij is het tijd voor een lekker glas wijn met een kaasplankje en verschillende soorten brood met tapenades.

De kosten van de verschillende arrangementen zijn exclusief rondvaart en schipper, de kosten hiervan vindt u op de linkerpagina bij tarieven.